Boka rum Ändra/Avboka

33

Hitta hit

Från Arlanda
Taxi: Utanför vänthallen finns det alltid taxibilar tillängliga. Var noga med att fråga om priset, som ska ligga mellan 390-520 kr, innan du sätter dig i bilen. Vi rekommenderar att ni åker med Taxi Stockholm, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Arlanda Express: Express tåg till centralstationen i Stockholm. Därifrån kan du sedan välja att antingen åka vidare med T-bana eller ta en taxi. Priset för en vuxen enkelbiljett är 260kr.

Landar du i Bromma? Då kan vi rekommendera flygbuss som går var 15e minut. Resan tar 45 minuter och priset för en vuxen enkelbiljett är 99kr.
Med T-bana
Närmsta station är Medborgarplatsen. Uppgång till Björns Trädgård. Gå genom parken till den lilla gatan märkt Tjärhovsgatan. Följ den två kvarter och du har Columbus Loft Hotell på vänster sida.

Med bil

Från Götgatan mot Slussen tar du höger efter Hotell Malmen in på Tjärhovsgatan. Efter två korsningar har du nummer 11 på vänster hand. Alternativt tar du Folkkungagatan och tar norrut på Östgötagatan. Ta första höger in på Tjärhovsgatan. Efter en korsning är du framme. Vi har möjlighet till parkering i garage! Kontakta receptionen, så hjälper vi dig. För att göra en egen vägbeskrivning klicka på kartan längst upp på sidan.

GPS-koordinater: Lat: N59° 18′ 56″, Lon: E18° 4′ 43″

NOFO Loft

Tjärhovsgatan 11, 116 21 Stockholm

Fax: 08-503 112 01
E-post: info@nofo.se